Kookworkshops:

 Omdat mijn passie bij eten en koken ligt, vind ik erg leuk om kookworkshops te organiseren. Ik kom oorspronkelijk uit Iran en daarom geef ik mijn workshops meestal aan de Iraanse families. Tijdens de kookworkshop speelt Perzische eten de hoofdrol. 

De Iraanse keuken kent met name olierijke gerechten. De meeste Iraanse gerechten zijn eenpansgerechten waarbij veel olie wordt gebruikt. De pan wordt gevuld met veel vlees en groente en men laat dat voor lange tijd sudderen in een bepaalde saus: ‘Gorosht’. De lange doorkooktijden zorgen ervoor dat het gerecht zijn unieke smaak krijgt, maar zorgen er tegelijkertijd ook voor dat de gebruikte groente in het gerecht veel van zijn voedingswaarde verliest. Tijdens workshops leert men hoe eenvoudig, lekker en gezonde Iraanse maaltijden zonder lange doorkooktijd gekookt kunnen worden.

De Kookworkshop wordt individueel thuis of in een groep op locatie aangeboden worden. Deze workshop kan ook toegespitst worden op koken voor mensen met een speciaal dieet. Bijvoorbeeld diabetici, mensen met een gluten allergie, verhoogd cholesterol of een hoge bloeddruk.