VOORSTELLEN,

Ik ben Maryam Mozahab, moeder van twee kinderen en afgestudeerd als diëtist na een vierjarige HBO-studie aan de ‘Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek’. Ik heb jarenlang gewerkt als apothekersassistente. Tijdens mijn functie als apothekersassistente heb ik veel kennis opgedaan over medicaties en voeding gerelateerde bijwerkingen. Hoewel ik altijd met veel plezier als apothekersassistente heb gewerkt, kreeg ik op een gegeven moment het idee dat er iets ontbrak in mijn werk. Ik miste vooral het gevoel om in mijn werk echt iets voor een anderen te kunnen betekenen. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iets voor iemand heb kunnen betekenen. Mijn interesse hierin heeft mij doen besluiten zich verder toe te leggen als diëtist. 

 

Als moeder van twee kinderen kan ik me goed inleven in deze doelgroep. Ik wil kinderen graag een gezonde basis meegeven waar ze hun leven lang plezier van hebben. Mijn motto: gezond groter groeien. Ik hoop te bereiken dat ik kinderen en hun ouders kan helpen om minder voedingsgerelateerde klachten te hebben en een betere gezondheid te bereiken. Daarom ben ik als schooldiëtiste werkzaam op verschillende scholen in Rotterdam. 

Een van mijn grootste kernkwaliteiten is mijn wilskracht. Wanneer ik een doel voor ogen heb, doe ik er ook alles aan om het gewenste eindresultaat te kunnen bereiken. Naar mijn mening is er altijd een manier om je doel te bereiken en daar wil ik mensen graag bij helpen. De gezondheid is een balans van verschillende aspecten, gezonde voeding is een belangrijk aspect in de gezondheid. Met mijn enthousiasme en kennis hoop ik uiteraard dat ik u kan begeleiden tot een gebalanceerde gezondheid.